Ana Sayfa » Blog » Korona (Covid 19) virüse karşı hijyen savaşınız da gardınız düşmesin.

Temizlenmeyen halılar korona virüse (Covid 19) karşı hijyen savaşınız da gardınızı düşürmesin.

Koronavirüs (Covid 19) salgını tüm dünyada etkisini sürdürüyor. Temizlenmeyen halılar korona virüse karşı hijyen savaşınız da gardınızı düşürüyor. Evdeki halıların periyodik olarak temizlenmesi gerekir Ankara Akarsu Batıkent Halı yıkama, Koronavirüs'e karşı hijyen savaşınız da bir telefon kadar yakınınızda, her zaman yanınızda. Ankara Akarsu Batıkent Halı yıkama olarak sizin sağlınınz bizim için herşeyden önce gelir.

Batıkent Akarsu Halı Yıkama Covid-19 hijyen temizlik

Çin'de ortaya çıkan hızla tüm dünyaya yayılan koronavirüs (Covid 19) sebebiyle vatandaşlara zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları öneriliyor. Bu küresel salgınla mücadelede önemli bir konu da kişisel temizliktir. Uzmanlar, kişisel bakım kadar ortam temizliğinin önemine vurgu yapıyorlar. Ortam temizliği denince akla gelen ve en çok vakit geçirdiğimiz evlerimiz, dolayısıyla halılarımızın temizliği çok önemlidir.Sürekli temas halinde olduğumuz yerlerdir.Bakteri ve mikrobu en çok barındıran yerler halılardır. Koronavirüsün bulaşmaması için de elimizden gelen tüm tedbirleri almaya çalışıyoruz. Bu tedbirler kapsamında ise önceliğimiz halı, koltuk gibi kolay kirlenebilen, bakteri taşıyabilen yerlerin temiz tutulmasına dikkat etmeliyiz. Aynı zamanda küçük çocukların oyun alanı da olan halıların temizliği büyük önem taşıyor. Evlerde temizliğin başlangıç noktası halılardır. Temizlenmeyen halılar koronavirüse 'kapı' açıyor. Bu sebeple halılarınızı düzenli, periyodik aralıklarla yıkatmalıyız.

6 yılı geçgin tecrübesi ile Ankara Akarsu Batıkent Halı yıkama, Halılarızı yıkarken Sağlık Bakanlığı'nın Bilim kurulunun belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde hareket etmektedir. Halı yıkatma da, Batıkent ve çevresinde bir numaralı tercihiniz Ankara Akarsu Batıkent Halı yıkama her zaman hizmetinizdedir. Halıları belirlenen kurallara uygun şekilde evlerinizin kapısından alıyoruz, müşterilerle teması minumum dereceye indiriyoruz. Halıları 4 gün içinde tekrar temizleyip, yıkayıp kapınıza getiriyoruz.

Ankara Akarsu Batıkent Halı yıkama olarak, "Sizin sağlınız bize emanet.".