Ana Sayfa » Blog » Philips ve Desso'dan Işıklı zemin kaplama

Philips ve Desso'dan Işıklı zemin kaplama

Işıklı zemin kaplama, Philips Aydınlatma'ya özel bir üründür. Philips'in patentli LED teknolojisini Desso halılar ve Tarkett vinil karolarla bir araya getirerek yüksek kalitede, uzun ömürlü kaplama zeminler oluşturur.

Işıklı zemin kaplama nasıl çalışır?
1-Üç ayrı kurulum seçeneğiyle Işıklı zemin kaplama ürününü hemen her konumda uygulayabilirsiniz – ofisler, perakende noktaları, fuar salonları, oteller ve daha fazlasında.
Üç kurulum seçeneğiyle Philips Işıklı zemin kaplama uygulaması, hemen her konum için uygundur 2-Etkileşimli LED panelleri binanızın elektrik veya IT altyapısına bağlayarak, sistemi ağa bağlı bir
dizüstü bilgisayar veya mobil cihazdan kontrol edin. Bulut tabanlı yönetim sistemi zemin kaplama uygulamanızı otomatik olarak güncel tutar, çalışmama sürelerini ve site ziyaretlerini en aza indirir.
Ayrıca sistem, bina yönetim sisteminizle senkronize edilebilir
Philips Işıklı zemin kaplama, bulut tabanlı yönetim yazılımı ile bina yönetim sisteminize bağlanır 3- Bu bağlantının ardından LED panelleri selamlama mesajları, müşteri isimleri, bayram kutlamaları
veya markanızın logosu gibi metin ve grafik öğelerini görüntüleyecek şekilde programlayabilir ve içerikleri ağa bağlı bir bilgisayar veya mobil cihaz üzerinden yönetebilirsiniz.
Işıklı zemin kaplamanızı birden çok konum için tekbir merkezden programlayın veya
ağa bağlı herhangi bir mobil cihazdan içeriği isteğe bağlı olarak değiştirin.
Philips ışıklı zemin kaplama, patentli LED teknolojisini lüks Desso halılar ve Tarkett vinil yer karoları ile
bir araya getirerek kolayca kurulan dayanıklı ve şık LED zeminler oluşturur.
Philips Işıklı zemin kaplaması ağa bağlı herhangi bir mobil cihazdan anında yapılandırılabilir

Referans proje: Işıklı halıları Google Singapur kullanmaktadır.
Referans proje: Google Singapur’daki Işıklı Halılar

Sorumluluk Reddi

Bu İnternet Sitesinde, okuduğunuz, dinlediğiniz veya gördüğünüz her türlü içeriği yalnızca bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Akarsu Halı Yıkama Hizmetleri, bu İnternet Sitesinde yer alan bilgilerin doğru ve güncel olması konusunda büyük bir özen göstermektedir. Ancak; İnternet Sitesi veya içeriği ile ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Yani hususi olarak; İnternet Sitesi ve sunulan bilgilerin veya bağlantı verdiği içeriklerin kesinliği, eksiksizliği, yasalara uygunluğu, güncelliği, kullanılabilirliği veya doğruluğu ile ilgili herhangi bir sorumluluk üstlenmemektedir. Akarsu Halı Yıkama Hizmetleri, bu İnternet Sitesinin kullanımının herhangi bir sorunu beraberinde getirmeyeceğini veya bağlantınızın kesilmeyeceğini de aynı şekilde temin etmemektedir. Akarsu Halı Yıkama Hizmetleri, İnternet Sitesinde yer alan eskimiş bilgileri kaldırmakla veya güncellemekle veya düzeltmekle yükümlü değildir. Akarsu Halı Yıkama Hizmetleri ayrıca, bu İnternet Sitesinde yer alan bilgileri dilediği vakit, önceden bildirmeksizin, düzeltme, genişletme veya herhangi diğer bir şekilde yeniden düzenleme hakkını saklı tutmaktadır.